Pozdravljeni na spletišču družbe Techniflon

Dobavitelj in transportni trakovi za transportni proizvajalca in visokih temperatur pasov teflonskoprevleko steklene tkanine ali silikona.

Družba TECHNIFLON od leta 1989 vodi politiko delovanja, za katero je dokazano, da je učinkovita.

Družba TECHNIFLON zagotavlja tehnično osmišljene stik z vsako stranko posebej ter izkušnje in znanje po meri specifičnih zahtev za izdelavo transportnih trakov in tako ostaja konkurenčna ponudnica kakovostnih materialov za vedno bolj zahtevne koncepte.

Nudimo paleto izdelkov: PTFE prevlečeni stekleni tkanine za izdelavo transportnih trakov, ki so na voljo tudi za prodajo na m² ali valjčkom; silikonsko obložene steklene tkanine; pečat trak kosov; čisti virgin PTFE plošče; Lepilo PTFE prevlečeni steklene tkanine; Polyesther mreže itd …

 

Zaradi proizvodnje v Franciji in pomembne zaloge najbolj uporabljenih materialov je družba TECHNIFLON zmožna zagotavljati svojo paradno storitev: odzivati se na težave strank 24 ur na dan.

Naši tehnični delavci se odzovejo na vse zahteve v zvezi z običajnimi trakovi iz steklenih vlaken, inovativnimi trakovi ali v zvezi s trakovi po meri.